Kis és közép vállalkozások által is elérhető, a vállakozás sajátosságait is figyelembe vevö, egyedi komplex integrált ügyviteli rendszerek!

A Hounor Bt. által fejlesztett, és ajánlott ügyviteli rendszerek központi adatbázisra épülő integrált rendszerek, melyek folyamatos korszerűsítése követi az ügyfeleinek környezetében bekövetkező változásokat. Az alkalmazók által támasztott különböző igények folyamatos beépítésével biztosítja az egyediséget. Nincs két egyforma rendszer. Igy valamennyi szoftverünk magával hordozza a felhasználók sajátosságait.

Nem kell felesleges funkciókkal terhelt általános rendszereket vásárolnia!


Kívánsága szerint, testre szabjuk ügyviteli rendszerét!

Az üzemelés alatt álló komplex integrált pénzügyi rendszereink alrendszernként és modulonként is hasznosíthatók. A rendszerfejlesztési elképzelések megvalósítása moduláris szerkezetekben történik. A modulok egyenként is lehetőséget biztosítanak a már meglévő működő alrendszerekkel történő együttműködésre.

Termelési technológiákra épülő, valamint ágazatonként eltérő elő- és utókalkuláció modulok kiépítésével, hatékonyabbá, komplexszebbé tesszük ügyvitelét. Az alkalmazási technológiák sokféleségéből adódóan vállalkozásának nagyságrendjétől, kiépítettségétől és bonyolultságától függően az Ön kívánsága szerinti költségkímélő megoldásokat biztosítunk.

Fejlesztéseinkben megtalálhatók a kliens/szerver megoldások, SQL, Oracle adatbázisokon alapuló ügyviteli rendszerek, de szívesen vállalkozunk az egyszerűbb kisebb volumenű feladatok kivitelezésére is. Munkáink között épp úgy megtalálhatók, a Paradox alapú BORLAND DELPHI fejlesztő környezetben készült kisebb megoldások.

Ha részleteiben is érdekli valamelyik téma, kérjük töltse le ingyenes útmutatónkat honlapunkról. Az útmutató alapján meg fogja találni a kapcsolódó ingyenes elérésű demo verzióban közzétett szoftvereinket is. Kérjük próbálja ki, s ha úgy gondolja, a megadott elérhetőségeinken keresztül, szívesen segítünk.

Oldalunkat folyamatosan építjük. Kérjük kísérje figyelemmel alakulását! Örömmel fogadjuk észrevételeiket, javaslataikat, véleményüket. Kérjük ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal, termékeinkkel, megtalálhatja elérhetőségeinket, valamint megtekintheti referenciáinkat. Amennyiben a leírtakkal kapcsolatban további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén.